ABSI - far beyond system integration

On vrijdag 11 augustus, 2017     By Samuel De Rycke     

Salesforce.org Impact Partner EMEA 2017 badgeWe zijn erg trots aan te kunnen kondigen dat ABSI een Salesforce.org Impact Partner geworden is. Dit slechts weken na de overname van de Converse CRM toepassing specifiek gericht op de ondersteuning van nonprofit organisaties. 

Salesforce.org is de tegenhanger van Salesforce.com. In het leven geroepen met de focus wereldwijd talloze nonprofit organisaties toegang te geven tot Salesforce technologie en hun op die manier beter uit te rusten in het voltooien van hun missie. Voorheen gekend onder de naam ‘Salesforce Foundation’ vertegenwoordigt Salesforce.org het 1-1-1 Filantropische model waardoor Salesforce.org 1% van hun producten, tijd en mensen doneert aan nonprofit organisaties.

Het worden van een Impact Partner zet ABSI tussen een beperkte groep internationale partners. Als een herbevestiging van onze expertise en klanttevredenheid is dit dan ook een nieuwe mijlpaal voor ABSI die we beschouwen als een beweging naar meer focus voor nonprofit organisaties die ons nauw aan het hart liggen.

ABSI timeline

ABSI kijkt er naar uit meer nonprofit organisaties te ondersteunen met het Salesforce platform in hun traject meer efficiënt te zijn. Kortom, we helpen jou graag de focus te hebben op wat belangrijk is voor jou. 

Kom op ons eerste ABSI nonprofit event

Om dit te vieren en een volgende stap onze onderlinge onderneming organiseren we op 12 september een halve dag vol inspiratie en kennis-uitwisselende gesprekken.

Klik hier voor meer informatie / inschrijvingen.